Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

 Walk for Life 2020


Donderdag 12 maart 2020

Beste deelnemers en belangstellenden,


Helaas hebben wij vandaag moeten besluiten dat de eerste Walk for Life die gepland stond voor Zondag 15 maart a.s geen doorgang kan vinden.

Vanwege Covid-19 (Corona virus) en de uitgebrachte gedragsregels en adviezen vandaag vinden wij het niet verantwoord om het door te laten gaan. 

Zeker gezien het ook afgelasten van de Venloop was een grote toeloop van wandelaars te voorzien en daarmee zouden we de volksgezondheid onnodig verder in gevaar brengen.

Er zijn maanden aan voorbereiding aan voorafgegaan en ons team was er helemaal klaar voor om er met u allen een mooie zondag van te maken.

2 mooie routes uitgezet en de weersvoorspellingen waren voor het eerst in weken erg gunstig. Een mooi begin van de lente.

Helaas mocht het niet zo zijn maar wij gaan uiteraard op zoek naar een alternatieve datum zodra de omstandigheden dit toelaten.

De inschrijvingen die reeds zijn gedaan via inschrijven.nl blijven geldig voor de nieuwe datum en deelnemers zijn via mail op de hoogte gebracht van de beslissingen hieromtrent.

Zodra de nieuwe datum bekend is zal dit via mail met hen gecommuniceerd worden. Daarnaast wordt er dan een bericht geplaatst op social media en deze website en gaat de inschrijven.nl module weer open voor dit evenement.

Blijf gezond en graag tot een volgende keer bij de Walk for Life !

Team Knooppunt Running for Life