Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

Verzorgers

In totaal zijn er 12 sporters in touw om de route van Parijs naar Rotterdam af te leggen, een afstand die in 48 uur non-stop dient te worden afgelegd. Inspanning, rust, verzorging, eten en slaap wisselen elkaar continu af. Uiteraard zijn onze sporters goed getraind maar het is vrijwel onmogelijk om een evenement als dit in een training te simuleren. Verzorging is dan ook onmisbaar in het Roparun weekend, massage en eventueel blessurebehandeling wordt uitgevoerd door deze teamleden:Simone Gerrits

Maud Holla-Hanraats

 Info volgt

Sinds 2003 fysiotherapeute
Sinds januari 2005 ben ik werkzaam bij FysioTeam Tegelen.
Sinds 1 maart 2020 mede-eigenaar van FysioTeam Tegelen.

Ik ben een vrolijke enthousiaste meid die veel plezier heeft in haar werk. En daarbij graag nieuwe dingen leert. Als fysiotherapeute probeer ik met iedereen zijn of haar doel te bereiken. Ik zal iedere techniek die ik heb toepassen om iemand te helpen zowel op fysiek vlak als op mentaal vlak.
Daarnaast kan ik iemand ook goed coachen en luister ik goed. Maar een vrolijke noot tussendoor zal er altijd zijn.
Naast mijn werk ben ik getrouwd en heb ik 2 zoons. Ik houd van sporten, gezelligheid, vastelaovend en ben ik coördinator van de rolstoeltocht voor de Venloop sinds 2014.
Het liefste doe ik hardlopen. Ik heb nog geen marathon gelopen. Wel verschillende 10km’s en 2 halve marathons.
De afgelopen 2 jaar heb ik verschillende triatlons volbracht. Dit was een nieuwe ervaring en gaf een andere dimensie aan het begrip sport.
Daarnaast ga ik sinds 2 jaar graag trail-dip-trail doen.
Bij sport en bij Vastelaovend zie je de echte, pure emoties van de mens. Dit is waar ik gelukkig van word. Naast vrijwilliger bij de Venloop. Ben ik als fysio meegegaan bij de laatste BikeBuddy
en ben ik met een individuele handbikster meegegaan naar de Mount Ventoux.
Ik hoop ditzelfde gevoel te mogen ervaren bij de Roparun. Ik heb er in ieder geval zin in.
En weet dat er geen vraag te gek is voor mij, want ik ben zelf al gek genoeg, dus kom maar op.
Sportieve groet,
Maud Holla-Hanraets