Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

Overige Teamleden

Een Roparun kan niet succesvol worden afgelegd als er op de achtergrond geen sprake is van een goede organisatie. Zowel tijdens de run zelf als in de voorbereiding is dit van groot belang. Zo overlegt de teamcaptain met alle verschillende groepen (lopers, fietsers, chauffeurs, catering en verzorging) en houdt hij het overzicht. Tijdens de run controleert hij ook of we als team nog op ons schema zitten. Daarnaast moet het kamp een aantal keren opgebouwd en weer afgebroken worden onder constante tijdsdruk, een "klusjesman" komt dan goed van pas.


 Luuk Hensen 

Virgiel Stroucken

 Ik ben Luuk Hensen, 43 jaar oud, getrouwd met Inge en vader van Lieke en Joris. Van beroep ben ik bedrijfseconomisch adviseur bij De Zorggroep. Daarnaast doe ik zo'n 3x per week aan hardlopen, waarvan 2x bij Scopias. Dit doe ik samen met een aantal lopers van ons team.

In 2021 zal ik niet meer als actieve deelnemer meegaan tijdens de
Roparun. Ik heb 3 edities meegedaan, als loper en als teamcaptain. Op de achtergrond blijf ik wel actief als penningmeester en help ik bij evenementen. Hoewel ik het magische gevoel van het lopen in de nacht, door de heuvels of voor enthousiast publiek zal missen, kijk ik er ook naar uit om het team te zien finishen na een succesvolle Roparun.

Ik hoop op een succesvolle voorbereiding waarin we veel geld ophalen voor het goede doel, op veel plezier en op een lach en een traan tijdens de Roparun. En dat we bij de finish allemaal weer zeggen: volgend jaar weer!De vraag of ik me wilde inzetten voor Team Knooppunt Running for Life was snel duidelijk. Ja natuurlijk!!

Al 2 jaar was ik zijdelings betrokken bij deze enthousiaste groep door ze vanaf het eindpunt Rotterdam weer naar Venlo te rijden, omdat de deelnemers toch enigszins uitgeput zijn na een weekend lang deze Roparun prestatie geleverd te hebben.
Dus ja, dat wil ik ook van dichtbij wel eens meemaken. 
Ook het doel van de Roparun spreekt mij aan. Het motto “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” is herkenbaar voor ieder die in de directe omgeving heeft mee gemaakt afscheid te moeten nemen van een dierbare. 
Ik ben Virgiel Stroucken, trotse vader van Ward (loper in het team) en Luuk,  ben getrouwd met Tineke van der Scheer en werkzaam als bedrijfsadministrateur bij ZON fruit & vegetables, de veiling. Woonachtig in Venlo en ik heb zelf jaren gerend bij “2run4fun” en daarmee ook vaker de estafetteloop Vaals-Venlo mee gedaan. Daarnaast zijn tennis, wandelen en koken mijn hobby’s en ga ik graag op reis.
Mijn taak als manusje-van-alles  binnen het team zegt het al dat ik zal proberen me voor iedereen in te zetten om het zo aangenaam mogelijk te maken op de momenten dat de deelnemers van de rust willen genieten en even kracht willen verzamelen om daarna weer volop er tegenaan te gaan.