Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

Lopers

De lopers gaan in teams van 4 op pad met een busje, 2 chauffeurs/navigatoren per team en 3 fietsers. Iedere 2 a 3 kilometer wisselen de lopers elkaar af. 1 Etappe is ongeveer 40 tot 50 kilometer. Dan wisselt het team en kan er gerust, gegeten en verzorgd worden op het basiskamp. Per loper wordt er zo ongeveer 65 kilometer van het totaal van 520 km afgelegd. Dat is 1,5 marathon binnen 48 uur.                                                                                          Een ware topprestatie die geleverd wordt door deze lopers van Team Knooppunt Running for Life: 

Foto volgt

Foto volgt

John van Bussel

Ronald Carpay

Tekst volgt

Tekst volgt

 


Foto volgt

Esther van Deelen

Jeroen Dael 

Hoi! Ik ben  Esther en woon, samen met Rob en Poes, in Venlo. 
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Fontys Hogescholen. Hier hou ik me bezig met het werven van nieuwe medewerkers en met arbeidsmarktcommunicatie. In mijn vrije tijd maak ik graag mooie reizen,  hou ik van koken en loop ik graag hard. Ik doe nu alweer voor de 5e keer mee aan de Roparun dus ik weet inmiddels een beetje wat er op me afkomt . Een Roparun is een onvergetelijke ervaring, heel intens en soms ook best confronterend. Niet alleen fysiek maar ook mentaal hakt zo'n run er aardig in!  Maar we doen natuurlijk veel meer dan alleen de Roparun in het Pinksterweekend. Zo zijn we het hele jaar met het team druk in de weer om zoveel mogelijk sponsoren te zoeken en acties op te zetten die een bijdrage leveren aan het goede doel.  Want uiteindelijk willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het doel waarvoor we ons inzetten:  palliatieve zorg voor mensen met kanker. Ik heb helaas ook van dichtbij meegemaakt dat mensen getroffen zijn door deze ziekte. Het zet het leven van iemand en zijn omgeving aardig op zijn kop. Ik vind het dan ook fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen. Zo kan ik één van mijn passies inzetten om het leven van mensen met kanker een klein beetje aangenamer te maken, mooi toch? 


Foto volgt

Foto volgt

Jeroen Hazenbosch

Yvette Ressel-Roelofs


Tekst volgt

Mijn naam is Yvette Ressel, 43 jaar. Samen met mijn partner Jerome en lieve kids, Lize en Jens wonen we in Belfeld; heerlijk landelijk en dicht bij het bos. Het gezinnetje is compleet met hond Yoda, 2 poezenzusjes Nala en Snoes en onze 2 konijnen Rozie en Flapper.

Ik werk al jaren met veel plezier en passie als orthopedagoog, binnen het onderwijs en de jeugdsector. In mijn vrije tijd vertoef ik regelmatig, met of zonder kids, in het bos en kan daarnaast intens genieten van de natuur, reizen en sporten (hardlopen, fietsen en zwemmen).

Voor mij wordt het de 5de keer dat ik als loper ga deelnemen aan de Roparun en 1 keer heb ik de Roparun als fietser ervaren. Ik heb de Roparun altijd een mooi initiatief gevonden. Ik ben trots om deel uit te mogen maken van het Team Knooppunt Running for Life; een fijne club mensen die zich inzetten voor het enigszins draaglijker maken van het, vaak veel te korte, leven met deze vreselijke ziekte. De combinatie van het sportieve element, de samenwerking in een team en samen zo veel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel maakt het voor mij heel bijzonder. Hoe klein het ook is, ik bij blij dat ik op deze manier iets kan en mag bijdragen. Voor al die vechters én met mijn dierbaren die het gevecht niet mochten winnen in mijn gedachten.……

 Ralph Scherjon

Ward Stroucken

Hallo allemaal, mijn naam is Ralph Scherjon, geboren in April 1979. Sinds 2015 samenwonend in Blerick met mijn vriendin Astrid. 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als kost en product engineer bij Mifa aluminium, alwaar het projectmatig begeleiden en calculeren van nieuwe producten mijn hoofdtaak is.
In mijn vrije tijd mag ik graag bezig zijn, want stil zitten is niet zo mijn ding. Veel van die vrije tijd gaat naar het hardlopen en sinds enkele jaren ben ik fanatiek lid van een atletiekvereniging.
Meerdere malen per jaar mag ik graag deelnemen aan wedstrijden, variërend van 5 km t/m een marathon.
Ook het lopen van trails en obstacle runs mogen natuurlijk niet overgeslagen worden. Immers het draait natuurlijk niet altijd om een snelle tijd, plezier moet altijd voorop staan.

Het ‘Roparunnen’ kwam geregeld bij ons op de club aan bod. 
Het goede doel waar deze organisatie het allemaal voor doet kwam de laatste jaren (helaas) wel heel erg dichtbij.
Het begon dan ook steeds meer te kriebelen om hier mijn steentje aan bij te kunnen en mogen dragen.
Sporten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een goed doel, wie wil dat nou niet!
Het mag natuurlijk geen verrassing zijn dat ik tijdens de Roparun als loper de nodige km’s  mag maken binnen ons team.
Ik heb er weer zin in.

Tekst volgt