Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

 

Chauffeurs/navigatoren

De chauffeurs en navigatoren wisselen elkaar af in functie, zij zorgen ervoor dat de juiste route van Parijs naar Rotterdam afgelegd wordt en onderhouden contact met het basiskamp en de teamcaptain. Zo wordt ook het basiskamp steeds bereikt en blijft het team op schema, een belangrijke en verantwoordelijke ondersteunende taak.

Hier stellen zij zich aan u voor:
Christian Eulenpesch

Pascal Schouten

Ik ben Christian Eulenpesch, 45 jaar en getrouwd met Nicole en vader van 3 fantastische dochters. In het dagelijks leven ben ik Release manager bij Medtronic in Heerlen. Ik doe voor de 3de keer mee met de Roparun, alle keren als chauffeur/navigator. 

Waarom ik mee doe aan de Roparun? Het is een groots evenement 520 KM rennend van Parijs naar Rotterdam, een echt avontuur met een gouden rand. En het is juist die rand wat mij de energie geeft om mee te doen. Mee doen betekent ook geld werven voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. De inspanning die ik die drie dagen ga/moet leveren staat in schril contrast voor de mensen elke dag weer het gevecht van hun leven aangaan.

Mijn hele kleine bijdrage -ook al is het een echt inspannende tocht- doe ik graag voor hen. Natuurlijk, de tocht zelf beloont en laat de schoonheden van de natuur zien, de mooie landschappen, de invallende duisternis en geweldige zonsopgangen. Je komt jezelf tegen en het is ook niet weinig, maar, toch bij de inspanningen van hen is dat wat wij doen niets……. Je wordt heel klein als je dit briefje leest wat je in je handen gedrukt krijgt: Mijn papa heeft een hersentumor. Dankzij jouw inspanningen tijdens de ROPARUN kan hij nog een beetje genieten van het leven. Dankjewel!’- Lot 6 jaar. 

Kortom, Ik doe het graag en als het aan mij ligt nog wel een aantal jaren. En …maar dat hadden enkele van jullie misschien al gemerkt, ik kom ook om een bijdrage van jullie vragen…. 

 Ik ben Pascal Schouten 48 jaar en woonachtig in Blerick. Getrouwd met Marjoleine en trotse vader van 3 dochters. Amber ,Elyse en Yris.

In mijn vrije tijd fiets ik graag met de mountainbike of racefiets. Verder ben ik nog actief bij hockeyclub Delta Venlo als scheidsrechter.
Nu voor de 2e keer mee met Team Knooppunt Running for life. In 2019 een onvergetelijke ervaring gehad en komend jaar gaan we dit weer evenaren. Zeker omdat afgelopen jaar niet heeft door kunnen gaan.
Als navigator mee onderweg een team op de goede weg helpen en houden is mijn taak. Dit jaar door ons eigen Nederland en we moeten helaas de geweldige doorkomsten op de Frankrijk/België route missen.
In de werkgroep logistiek houden wij ons bezig met de planning van vervoer en het regelen van alle logistieke beslommeringen. Van het regelen van vervoer tot en met de aankomst terug in Venlo zijn wij druk bezig om alles vlekkeloos te laten verlopen.
In mijn dagelijks werk ben ik werkzaam bij MGG Netherlands als magazijnbeheerder in Tegelen.
De Roparun is een uitdaging die elke keer weer een geweldige ervaring is. En voor mij persoonlijk is het doel van de Roparun een van de beste die er is. Het leven van mensen met kanker dragelijker
maken.
Ook de gezamenlijke momenten met het team zijn geweldig. Samen tegen de vermoeidheid vechten en genieten van de speciale momenten onderweg. Doorkomsten waar je het haar van rechtop gaan staan, waar complete dorpen en steden uitlopen om je een hart onder de riem steken.
Het wordt voor mij de 4e Roparun waar ik aan ga deelnemen

Gr Pascal SchoutenJeroen Souren

Mireille Tip - Snel

Hoi,

Graag wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Jeroen Souren en sinds maart 2019 woon ik met mijn vrouw, 3 kinderen en onze labrador Juup in Belfeld.

Al een aantal jaren doe ik aan hardlopen , en heb al vele malen meegedaan aan de Venloop, de Bridge to Bridge, Kwaakerrun.

Vorig jaar meegedaan aan de 7-heuvelenloop en de kwart marathon door de duinen van Egmond aan Zee.

Afgelopen jaar zouden we met mijn werk, ik ben bedrijfsleider bij Welkoop in Reuver, meedoen met de Roparun.

Door allerlei omstandigheden is onze deelname niet doorgegaan.

Via Pascal ben ik met team Knooppunt Running for Life in contact gekomen, en ga dit jaar met dit team mee.

In aanloop daar na toe help ik natuurlijk graag mee om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor al die goede doelen die verbonden zijn aan de Roparun.

Ik heb er veel zin in!

Groetjes Jeroen

Hoi, ik ben Mireille Tip-Snel geboren in 1976.  Woonachtig in Tegelen  getrouwd met Randy en trotse moeder van 3 kids 2 zonen en 1 dochter.

Als ik niet aan t werk ben dan doe ik graag spelletjes, ook sport ik meerdere keren per week en zwem 1 x p week.

Ik ben lid van dit team sinds 2019 en in 2020 is natuurlijk de Roparun helaas maar logischerwijs niet doorgegaan.
Nu gaan we ervoor en ik heb er erg veel zin in, om met dit bijzondere team ons in te zetten voor dit fantastische doel.

Al ruim 5 jaar sponsor en steun ik de Roparun omdat ik helaas al meerdere vrienden en familieleden heb moeten loslaten door de verschrikkelijk ziekte kanker.
Mede dankzij het inzamelen van geld kan er verder onderzoek ed. Gedaan worden.

Let's do it!!
Running for life!

Foto volgt


Twan Vosbeek


Info Volgt