Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

Catering

Een sportief evenement waarbij je continu onderweg bent en er slechts een deel van het team op het basiskamp verblijft, dat vergt een goede planning en organisatie van de eet- en drinkmomenten. Hiervoor hebben wij ons team catering. Zij zorgen dat de lopers, fietsers en chauffeurs die op pad gaan voorzien worden van voldoende eten en drank om de etappe goed te kunnen afleggen en stemmen na terugkomst met hen af wat er nodig is voor de volgende etappe. Bij terugkomst op het basiskamp wordt ter plekke gegeten en gerust. Dit gaat 48 uur door. Midden in de nacht een omelet bakken, soep serveren en broodjes smeren? Geen probleem voor ons team Catering:Sonja Backus

Jos Caniëls

Mijn naam is Sonja Backus. Moeder van twee fantastische kids en woonachtig in Venlo.

Sinds 2007 met veel plezier werkzaam in mijn eigen praktijk, Praktijk Aquila in Venlo.
Dit als gediplomeerd pedicure en afgestudeerd als zijnde Tarot Mediator.
Een hele leuke balans om met de buitenkant én de binnenkant van mensen bezig te zijn. Aandacht voor ieder, om weer met twee voeten stevig op de grond te kunnen staan en verder te kunnen lopen.

In 2019 ben ik voor de eerste keer meegaan met de Roparun, route Parijs-Rotterdam. Een geweldige belevenis, 48 non-stop doorgaan.
Samen met het team proberen we om op diverse manieren geld te verdienen om de palliatieve zorg mee te kunnen ondersteunen.
Als je dan de berichten mee leest in de media, waar het geld daadwerkelijk terecht komt, ben ik blij om hier een steentje aan bij te kunnen dragen. Het geeft mij een goed gevoel.

We hebben een jong en daardoor wat wisselend team maar desondanks zijn de teammomenten altijd een gezellige bijeenkomst.
Ieder heeft zijn of haar reden om mee te doen. Het is en blijft een mooie uitdaging om dit in teamverband tot een goed einde te brengen.
Niet alleen in het Roparun weekend maar het hele jaar door.
Zelf zit ik in de catering groep, in verband met mijn eigen werk is dit de handigste werkgroep voor mij.
Daarbij hou ik ervan om het team mee te kunnen verzorgen.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Ik ben dankbaar om hier een steentje aan bij te kunnen dragen.

Op een herfstachtige avond in 2019 werd ik gebeld door de voorzitter van Team Knooppunt Running for Life met de mededeling en vraag: “Jij hebt destijds ook de Roparun gedaan en het eten verzorgd bij  team “Venlo vs kanker”.. heb je interesse om dit jaar met ons team mee te doen ?”.  Vervolgens ben ik bij hun op bezoek gegaan en na een goed gesprek mocht ik mee doen.

Mijn naam is Jos Caniëls, geboren in 1971 en heb een eigen barbecue/cateringbedrijf Barbecueaanhuis.nl. De reden dat ik weer mee doe met dit geweldige initiatief is dat mijn ouders beiden aan kanker gestorven zijn voor mijn 40e verjaardag. Vanaf dat moment zag ik in hoe fijn het is om gezond te zijn, iets wat mensen vaak vanzelfsprekend vinden.  Mijn motto is dan ook “Geneet van ut laeve”. 

Door mee te doen aan dit jaarlijkse evenement hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het onderzoek en oplossing voor deze verschrikkelijke k*tziekte (want dat is het). 
Mijn Roparun: drie dagen met weinig slaap, dingen improviseren, vermoeidheid, emoties... het hoort er allemaal bij.. maar het is allemaal niets vergeleken met de hel waar een kankerpatiënt vaak doorheen moet.

Maar goed.. dit jaar weer de catering dus. Een kleine 25 man (en vrouw) voorzien van eten en drinken waar zij hun energie uit kunnen halen als hardloper, fietser, etc.. dat gaat helemaal goed komen. Ik heb er zin in !Jeanne Schouren

Amber Schouten

4 Jaar geleden mijn 1e Roparun.

Ik werd gevraagd om mee te gaan om de catering binnen het team te verzorgen. Ik wist niet wat mij te wachten stond. En een enorme uitdaging, werd een geweldige ervaring. 

Een weekend op pad met een diverse groep mensen, maar allemaal met hetzelfde doel. 

Dit jaar starten we met een nieuw team met bekende en nieuwe gezichten. Maar ook nu weer allemaal met hetzelfde doel. Zoveel mogelijk geld ophalen voor de palliatieve zorg van kankerpatiënten. 

Groetjes, Jeanne Schouren

Mijn naam is Amber Schouten en ik ben 16 jaar.  

Dit jaar ben ik gevraagd of ik voor de eerste keer mee wilde doen met de Roparun.  

Mijn vader is zelf al 4 jaar actief en ik heb altijd gezegd dat ik hoe dan ook een keertje mee wilde.  

Dit jaar is mijn kans!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of kijk ik op de bank lekker Netflix.   

Toen mijn vader vroeg of ik dit jaar mee wilde zei ik meteen ´ja!!´

Ik ga mee voor de catering en ik ben heel erg benieuwd wat ik voor dit team allemaal mag betekenen. Door enige maatregelen mogen we nu alleen door Nederland trekken maar dit mag de pret zeker niet bederven. En hopen we dat volgend jaar van alles weer mag.  

Naast mijn hobby´s ben ik werkzaam in de bediening bij hotel/restaurant Maashof. Hier werk ik nog niet heel lang maar voor gaande jaren was ik werkzaam bij een bakkerij in het dorp.  

Ik heb ontzettend veel zin om dadelijk al mijn inzet te tonen en er een leuke tijd van te maken. Ook het doel van de Roparun motiveert mij ontzettend erg om mensen met kanker het leven een stuk aangenamer te maken.  

Ik heb er heel veel zin in en hopelijk zie ik jullie 2 en 3 oktober!