Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

Sponsoren Team Knooppunt Running for Life

Team Knooppunt Running for Life is op zoek naar bedrijven die ons een warm hart toedragen en dit willen uitdrukken in een financiële bijdrage.      Met deze bijdrage kunnen wij de o.a de organisatorische kant van de RopaRun bekostigen. 

Het zorgt voor continuïteit in deelname van ons team aan de Roparun, om te kunnen doen waar we goed in zijn: met een sportieve prestatie geld inzamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Vanaf een bijdrage van € 100,- heeft u als bedrijf de mogelijkheid om sponsor te worden, daarnaast staan wij uiteraard ook open voor sponsoring in natura, neem daarvoor contact op via e-mail of één van onze teamleden.

Download hier onze sponsorflyer met de pakketmogelijkheden en vul daarna het sponsorformulier in.

Klik op de logo's om meer te weten te komen over onze sponsoren.

Stichting Running for Life is gevestigd te Venlo en heeft de ANBI status verkregen van de Belastingdienst.

Team Knooppunt Running for Life is een langdurige samenwerking aangegaan met Knooppunt Centrum voor Gezondheid.


Categorie A (€ 400,- >)

Categorie B (€ 250,->)

Categorie C (€ 100,->)
Knooppunt Centrum voor Gezondheid

Praktijk Aquila


Jouw gezondheid, dat is onze focus. Naast het snel en adequaat behandelen van uiteenlopende gezondheidsklachten richten wij ons op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Daarvoor brengen we een breed scala aan specialisten en disciplines bij elkaar onder één dak. Op die manier kunnen we je altijd een zinvolle behandeling op maat bieden. Een behandeling die jou echt verder helpt.

Of het nu gaat om acute klachten, sportblessures, chronische pijnen, klachten bij zwangerschap, ouderdomspijn, pijn bij ziekte, psychisch in de knoop zitten, of overgewicht: Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft voor elke gezondheidsklacht de best passende oplossing. Niet voor niks is onze praktijk door de Nederlandse zorgverzekeraars beoordeeld als Topzorg en PlusPraktijk.

Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg via een multidisciplinair centrum voor gezondheid waarbij de mens centraal staat. Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft geen wachttijden. 

Aandacht voor innerlijke en uiterlijke balans.
Bij Praktijk Aquila in Venlo kun je terecht voor pedicure &. tarot coaching.

Je loopt in je leven zonder het zelf door te hebben tweemaal de aarde rond. 
Dat is veel en voeten hebben daardoor aandacht nodig.  Een pedicure behandeling is geen overbodige luxe.
Niet alleen de voeten hebben aandacht nodig … 
Een van de beste cadeaus die je je zelf kunt geven, is een massage. Een massage is niet alleen even lekker tijd voor jezelf, het is ook heerlijk ontspannend en goed voor body & mind. 

Soms is het ook prettig om naar binnen te kijken bij jezelf, vaker is dit als iets niet lekker loopt in je leven. Of je wil eens kijken naar waar je nu precies staat in het leven, welke koers past nog bij jou?

Een tarotconsult kan je duidelijkheid geven, inzicht. Tarot is een beeldtaal, een taal die iedereen kan leren. De kaarten zijn als een geestelijke spiegel, waarin je niet alleen jezelf kunt herkennen, maar ook grondig onderzoeken en bestuderen. 
Het is een goed middel om jezelf en je omgeving beter te begrijpen. Zorg voor mensen aan de buiten én aan de binnenkant, geweldig om te doen!

Zorg voor mensen aan de buiten én aan de binnenkant, geweldig om te doen! 
Voor jou vrijblijvend de keuze waar ik jou mee mag helpen…
Jij bent van harte welkom bij Praktijk Aquila!


Brouwersplaats Venlo

Ons streven is om ieder bezoek zo uniek en speciaal mogelijk te maken.
We proberen dan ook om een bepaald gevoel te creëren waarbij de kwaliteit van onze producten centraal staat.

Natuurlijk helpt de geweldige ligging van dit monumentale pand op de Parade mee en hebben we zonder twijfel een van de mooiste binnenplaatsen in hertje Venlo.

Team Knooppunt Running for Life heeft hier haar vaste vergaderlocatie gevonden.
Inteira Advies

Het is een goed gevoel als je iets voor elkaar krijgt, een resultaat haalt of doel bereikt. Maar het is nóg mooier om anderen te helpen hún doelen te bereiken. En dat is wat Inteira Advies iedere dag weer doet: ondernemers ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Door te helpen met alles waar die ondernemer zelf niet aan denkt of wil denken. 

Dit geldt in ons werk, maar bovenal ook voor ons leven. Vandaar de grote verbondenheid van Inteira Advies met de Roparun. Omdat het ons allemaal aangaat. En omdat we daar allemaal over mee kunnen praten.