Roparun Team 361 Knooppunt Running for Life
Strijd voor Kwaliteit

Verzorgers

In totaal zijn er 14 sporters in touw om de route van Parijs naar Rotterdam af te leggen, een afstand die in 48 uur non-stop dient te worden afgelegd. Inspanning, rust,verzorging, eten en slaap wisselen elkaar continu af. Uiteraard zijn onze sporters goed getraind maar het is vrijwel onmogelijk om een evenement als dit in een training te simuleren. Verzorging is dan ook onmisbaar in het Roparun weekend, massage en eventueel blessurebehandeling wordt uitgevoerd door deze teamleden:Jolanda Carpay

Arjan van der Linden

Ik ben Jolanda Carpay, in april 1973 geboren in Roparun finishplaats Rotterdam. Na wat omzwervingen woon ik al weer heel wat jaren in Venlo. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als oefentherapeut Cesar In Horst en Nederweert. Sinds een jaar of 2 doe ik aan hardlopen in mijn vrije tijd, niet zo snel als de lopers in ons team maar het geeft me wel voldoening. Via 1 van de lopers ben ik vorig jaar gevraagd om deel te gaan nemen aan de Roparun als sportmasseur en omdat ik dat in mijn vooropleiding niet geleerd heb was dat meteen aanleiding om me aan te melden voor deze NGS opleiding die op het moment dat ik dit schrijf bijna is afgerond. Studeren is sowieso wel een hobby, hoe meer ik weet, hoe meer ik erachter kom dat ik niets weet ;-), daarnaast lees, haak, brei en wandel ik graag.

Ook dit jaar ga ik mij inzetten als sportmasseur tijdens de Roparun en heb ik de eer om voorzitter te zijn van de Stichting Running for Life namens deze fijne club mensen.

Afgelopen jaar was mijn eerste deelname en mijn belangrijkste drijfveer was en is nog steeds iets te kunnen bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen met terminale kanker. Ik heb in mijn directe omgeving een aantal voor mij zeer belangrijke mensen verloren aan deze ziekte, en van dichtbij gezien wat afzien betekent. Daarbij vergeleken is een weekend wakker blijven en aan het werk zijn op welke manier dan ook een peulenschil.

De indrukwekkendste momenten van Roparun 2018 waren voor mij de enorm uitgestrekte sterrenhemel boven ons eerste basiskamp in het totale niks in Noord-Frankrijk en het totaal tegenovergestelde in de vorm van een enorm volksfeest in het Belgische Zele. Dit geeft aan in wat voor achtbaan wij ons bevonden.

Een achtbaan waar ik ook dit jaar met volle overtuiging weer instap, op naar een nieuw “Avontuur voor het Leven” met een mooi team en een hopelijk net zo mooi eindresultaat.

Ik ben Arjan, 27 jaar jong en woon in Mill.

Ik werk nu als beroepschauffeur (nationaal) en hiervoor heb ik als medic bij de landmacht gewerkt. In mijn vrije tijd doe ik graag aan rugby en voetbal of spreek ik af met vrienden.

De functie die ik in het team ga bekleden is die van verzorger/multitasker.

Ik ben opgeleid sportmasseur, heb mijn C rijbewijs en ik schroom niet om zwaar te werken en lange dagen te maken. Waar ik iemand kan helpen zal ik dat ook zeker doen.

Tijdens de opleiding sportmassage heb ik Jolanda leren kennen en daarna kreeg ik op een avond een appje met de vraag of ik mee wilde doen met dit nieuwe team. 

Een uitdaging ga ik niet uit de weg en het mooiste hiervan is dat je een goed doel steunt met iets dat je leuk vind om te doen. Dit zal zoals gezegd mijn eerste Roparun worden en ik verwacht dat het voor mij vooral aanpassen en beleven zal worden in plaats van alleen ondergaan.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!