Roparun Team 361                          Knooppunt Running for Life
Strijd voor Kwaliteit

Overige Teamleden

Een Roparun kan niet succesvol worden afgelegd als er op de achtergrond geen sprake is van een goede organisatie. Zowel tijdens de run zelf als in de voorbereiding is dit van groot belang. Zo overlegt de teamcaptain met alle verschillende groepen (lopers, fietsers, chauffeurs, catering en verzorging) en houdt hij het overzicht. Tijdens de run controleert hij ook of we als team nog op ons schema zitten. Daarnaast moet het kamp een aantal keren opgebouwd en weer afgebroken worden onder constante tijdsdruk, een "klusjesman" komt dan goed van pas.
Luuk Hensen ( team captain)

Leroy Piepers ( klusjesman die alles kan)

Hoi allemaal! Ik ben Luuk Hensen, 40 jaar oud, getrouwd met Inge en vader van Lieke en Joris. Van beroep ben ik bedrijfseconomisch adviseur bij De Zorggroep. Daarnaast doe ik zo'n 3x per week aan hardlopen, waarvan 2x bij Scopias. Dit doe ik samen met een groot aantal lopers van ons team.

In 2019 zal ik als teamcaptain meegaan tijdens de Roparun. De voorgaande twee jaren heb ik als loper meegedaan. Ik heb echter gemerkt dat het toch een forse aanslag op mijn lichaam is. Daarom heb ik voor komend jaar de rol van teamcaptain op me genomen. Mijn taak zal dus vooral liggen op het organisatorische vlak voor en tijdens de Roparun. Hoewel ik het magische gevoel van het lopen in de nacht, door de heuvels of voor enthousiast publiek zal missen, kijk ik er ook naar uit om het team te ondersteunen op het basiskamp en op de route en zo bij te dragen aan een succesvolle Roparun. 

Ik hoop op een succesvolle voorbereiding waarin we veel geld ophalen voor het goede doel, op veel plezier op en een lach en een traan tijdens de Roparun. En dat we bij de finish zeggen: volgend jaar weer!