Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

Overige Teamleden

Een Roparun kan niet succesvol worden afgelegd als er op de achtergrond geen sprake is van een goede organisatie. Zowel tijdens de run zelf als in de voorbereiding is dit van groot belang. Zo overlegt de teamcaptain met alle verschillende groepen (lopers, fietsers, chauffeurs, catering en verzorging) en houdt hij het overzicht. Tijdens de run controleert hij ook of we als team nog op ons schema zitten. Daarnaast moet het kamp een aantal keren opgebouwd en weer afgebroken worden onder constante tijdsdruk, een "klusjesman" komt dan goed van pas.


 Luuk Hensen ( team captain)

Bart Verheijden

Hoi allemaal! 

Ik ben Luuk Hensen, 40 jaar oud, getrouwd met Inge en vader van Lieke en Joris. Van beroep ben ik bedrijfseconomisch adviseur bij De Zorggroep. Daarnaast doe ik zo'n 3x per week aan hardlopen, waarvan 2x bij Scopias. Dit doe ik samen met een groot aantal lopers van ons team.

In 2019 zal ik als teamcaptain meegaan tijdens de Roparun. De voorgaande twee jaren heb ik als loper meegedaan. Ik heb echter gemerkt dat het toch een forse aanslag op mijn lichaam is. Daarom heb ik voor komend jaar de rol van teamcaptain op me genomen. Mijn taak zal dus vooral liggen op het organisatorische vlak voor en tijdens de Roparun. Hoewel ik het magische gevoel van het lopen in de nacht, door de heuvels of voor enthousiast publiek zal missen, kijk ik er ook naar uit om het team te ondersteunen op het basiskamp en op de route en zo bij te dragen aan een succesvolle Roparun. 

Ik hoop op een succesvolle voorbereiding waarin we veel geld ophalen voor het goede doel, op veel plezier en op een lach en een traan tijdens de Roparun. En dat we bij de finish zeggen: volgend jaar weer!

Mijn naam is Bart Verheijden. Sinds 2017 neem ik deel aan de Roparun. Dit wordt dus mijn derde keer en tevens de derde keer als loper.

Mijn eerste ervaring met de Roparun was als last minute invaller, doordat een loper geblesseerd raakte. destijds ging ik zonder veel voorbereiding of verwachtingen het avontuur aan. Die eerste deelname bleek veel meer dan een sportieve uitdaging. Veel blijvende indrukken en een fantastische groep met lieve mensen. 

In het dagelijks leven houd ik me als beleidsadviseur Publieke Gezondheid ook veel bezig met sport en gezondheid vanuit een maatschappelijke ambitie. Zelf ben ik prestatief loper bij Scopias. Voornamelijk 5 en 10 kilometer wedstrijden en soms een halve marathon. 

Tijdens de Roparun zet ik me ook in als loper. in de voorbereiding ben ik coördinator van de commissie die zich richt op sponsoring / PR en communicatie. Een belangrijk onderdeel, want uiteindelijk staat niet het rennen, maar hard lopen voor mensen die het hard nodig hebben centraal bij  Team Knooppunt Running for life. 

Ik heb er veel zin in en wil je bedanken voor het lezen van deze tekst :)