Roparun Team 361 Knooppunt Running for Life
Strijd voor Kwaliteit

Overige Teamleden

Een Roparun kan niet succesvol worden afgelegd als er op de achtergrond geen sprake is van een goede organisatie. Zowel tijdens de run zelf als in de voorbereiding is dit van groot belang. Zo overlegt de teamcaptain met alle verschillende groepen (lopers, fietsers, chauffeurs, catering en verzorging) en houdt hij het overzicht. Tijdens de run controleert hij ook of we als team nog op ons schema zitten. Daarnaast moet het kamp een aantal keren opgebouwd en weer afgebroken worden onder constante tijdsdruk, een "klusjesman" komt dan goed van pas.


 Luuk Hensen ( team captain)

Leroy Piepers ( klusjesman die alles kan)

Hoi allemaal! 

Ik ben Luuk Hensen, 40 jaar oud, getrouwd met Inge en vader van Lieke en Joris. Van beroep ben ik bedrijfseconomisch adviseur bij De Zorggroep. Daarnaast doe ik zo'n 3x per week aan hardlopen, waarvan 2x bij Scopias. Dit doe ik samen met een groot aantal lopers van ons team.

In 2019 zal ik als teamcaptain meegaan tijdens de Roparun. De voorgaande twee jaren heb ik als loper meegedaan. Ik heb echter gemerkt dat het toch een forse aanslag op mijn lichaam is. Daarom heb ik voor komend jaar de rol van teamcaptain op me genomen. Mijn taak zal dus vooral liggen op het organisatorische vlak voor en tijdens de Roparun. Hoewel ik het magische gevoel van het lopen in de nacht, door de heuvels of voor enthousiast publiek zal missen, kijk ik er ook naar uit om het team te ondersteunen op het basiskamp en op de route en zo bij te dragen aan een succesvolle Roparun. 

Ik hoop op een succesvolle voorbereiding waarin we veel geld ophalen voor het goede doel, op veel plezier en op een lach en een traan tijdens de Roparun. En dat we bij de finish zeggen: volgend jaar weer!

Hallo allemaal,

Ik ben Leroy Piepers, 32 jaar oud, geboren in Venlo en vader van 2 dochters.

Eind 2018 ben ik door een teamlid benaderd met de vraag of ik interesse had om het Team Knooppunt Running for Life te ondersteunen.  Na zijn uitleg waar dit team voor staat werd ik direct enthousiast.

De kans iets te mogen doen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker, wat op dat moment persoonlijk heel dichtbij stond, was een kans die ik niet voorbij wilde laten gaan. 

En zo nu mijn eerste deelname aan de Roparun. Een grootse ervaring maar ook zeker met een heel mooi doel!

Mijn deel in het team zal voornamelijk bestaan uit het verrichten van hand en span diensten op het kamp.

Ik ben heel trots dit enthousiaste team te mogen versterken.