Knooppunt                  Running for Life
Roparun Team 361

 

Chauffeurs/navigatoren

De chauffeurs en navigatoren wisselen elkaar af in functie, zij zorgen ervoor dat de juiste route van Parijs naar Rotterdam afgelegd wordt en onderhouden contact met het basiskamp en de teamcaptain. Zo wordt ook het basiskamp steeds bereikt en blijft het team op schema, een belangrijke en verantwoordelijke ondersteunende taak.

Hier stellen zij zich aan u voor:
Christian Eulenpesch

Pascal Schouten

Ik ben Christian Eulenpesch, 45 jaar en getrouwd met Nicole en vader van 3 fantastische dochters. In het dagelijks leven ben ik Release manager bij Medtronic in Heerlen. Ik doe voor de 3de keer mee met de Roparun, alle keren als chauffeur/navigator. 

Waarom ik mee doe aan de Roparun? Het is een groots evenement 520 KM rennend van Parijs naar Rotterdam, een echt avontuur met een gouden rand. En het is juist die rand wat mij de energie geeft om mee te doen. Mee doen betekent ook geld werven voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. De inspanning die ik die drie dagen ga/moet leveren staat in schril contrast voor de mensen elke dag weer het gevecht van hun leven aangaan.

Mijn hele kleine bijdrage -ook al is het een echt inspannende tocht- doe ik graag voor hen. Natuurlijk, de tocht zelf beloont en laat de schoonheden van de natuur zien, de mooie landschappen, de invallende duisternis en geweldige zonsopgangen. Je komt jezelf tegen en het is ook niet weinig, maar, toch bij de inspanningen van hen is dat wat wij doen niets……. Je wordt heel klein als je dit briefje leest wat je in je handen gedrukt krijgt: Mijn papa heeft een hersentumor. Dankzij jouw inspanningen tijdens de ROPARUN kan hij nog een beetje genieten van het leven. Dankjewel!’- Lot 6 jaar. 

Kortom, Ik doe het graag en als het aan mij ligt nog wel een aantal jaren. En …maar dat hadden enkele van jullie misschien al gemerkt, ik kom ook om een bijdrage van jullie vragen…. 

 Ik ben Pascal Schouten 48 jaar en woonachtig in Blerick. Getrouwd met Marjoleine en trotse vader van 3 dochters. Amber ,Elyse en Yris.In mijn vrije tijd fiets ik graag met de mountainbike of racefiets. Verder ben ik nog actief bij hockeyclub Delta Venlo als scheidsrechter.
Nu voor de 2e keer mee met Team Knooppunt Running for life. In 2019 een onvergetelijke ervaring gehad en komend jaar gaan we dit weer evenaren. Zeker omdat afgelopen jaar niet heeft door kunnen gaan.
Als navigator mee onderweg een team op de goede weg helpen en houden is mijn taak. Dit jaar door ons eigen Nederland en we moeten helaas de geweldige doorkomsten op de Frankrijk/België route missen.
In de werkgroep logistiek houden wij ons bezig met de planning van vervoer en het regelen van alle logistieke beslommeringen. Van het regelen van vervoer tot en met de aankomst terug in Venlo zijn wij druk bezig om alles vlekkeloos te laten verlopen.
In mijn dagelijks werk ben ik werkzaam bij MGG Netherlands als magazijnbeheerder in Tegelen.
De Roparun is een uitdaging die elke keer weer een geweldige ervaring is. En voor mij persoonlijk is het doel van de Roparun een van de beste die er is. Het leven van mensen met kanker dragelijker
maken.
Ook de gezamenlijke momenten met het team zijn geweldig. Samen tegen de vermoeidheid vechten en genieten van de speciale momenten onderweg. Doorkomsten waar je het haar van rechtop gaan staan, waar complete dorpen en steden uitlopen om je een hart onder de riem steken.
Het wordt voor mij de 4e Roparun waar ik aan ga deelnemen

Gr Pascal Schouten

Foto volgt

foto volgt

Jeroen Souren

Mireille Tip - Snel

info volgt

Mijn naam is Mireille Tip-Snel 43 jaar. Ik ben getrouwd met Randy Tip en ons gezin bestaat uit 2 grote jongens Sjoerd en Niels en onze dochter Amina.


We wonen in Tegelen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief in de sportschool, 1 x in de week zwem ik en ook lees graag een boek of doe spelletjes met de kids.

Ik zal dit jaar voor de eerste keer meedoen als chauffeur met de Roparun in Team Knooppunt Running for Life. Zijdelings ben ik al wat langer betrokken als trouwe sponsor van o.a. mijn vriendin en teamlid Yvette. Door het verlies van meerdere lieve mensen in mijn omgeving, sta ik nu op het punt om actief zelf iets te kunnen doen om geld op te halen voor dit prachtige doel. Ik kijk er erg naar uit en heb er zin in!!