Roparun Team 361 Knooppunt Running for Life
Strijd voor Kwaliteit

Club van 100 Sponsoren Team Knooppunt Running for Life

Team Knooppunt Running for Life heeft de Club van 100 opgericht met als doel 100 bedrijven te vinden die ons team een warm hart toedragen en dit willen uitdrukken in een financiële bijdrage. Met deze bijdrage kunnen wij de organisatorische kant van de RopaRun bekostigen. 

Het zorgt voor continuïteit in deelname van ons team aan de Roparun, om te kunnen doen waar we goed in zijn: met een sportieve prestatie geld inzamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Vanaf een bijdrage van € 100,- heeft u als bedrijf de mogelijkheid om deel te nemen aan deze Club van 100, deelname geeft ook recht op het bijwonen van de Club van 100 netwerkavond die jaarlijks georganiseerd gaat worden. Een unieke mogelijkheid om te netwerken, op de hoogte te blijven van de prestaties van ons team en het goede doel te steunen.

Download hier onze sponsorflyer met de pakketmogelijkheden en vul daarna het sponsorformulier in.

Klik op de logo's om meer te weten te komen over onze sponsoren.

Stichting Running for Life is gevestigd te Venlo en heeft de ANBI status verkregen van de Belastingdienst.


Categorie A (€ 400,- >)

Categorie B (€ 250,->)

Categorie C (€ 100,->)
Knooppunt Centrum voor Gezondheid

Dutch Hardware Trading


Jouw gezondheid, dat is onze focus. Naast het snel en adequaat behandelen van uiteenlopende gezondheidsklachten richten wij ons op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Daarvoor brengen we een breed scala aan specialisten en disciplines bij elkaar onder één dak. Op die manier kunnen we je altijd een zinvolle behandeling op maat bieden. Een behandeling die jou echt verder helpt.

Of het nu gaat om acute klachten, sportblessures, chronische pijnen, klachten bij zwangerschap, ouderdomspijn, pijn bij ziekte, psychisch in de knoop zitten, of overgewicht: Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft voor elke gezondheidsklacht de best passende oplossing. Niet voor niks is onze praktijk door de Nederlandse zorgverzekeraars beoordeeld als Topzorg en PlusPraktijk.

Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg via een multidisciplinair centrum voor gezondheid waarbij de mens centraal staat. Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft geen wachttijden. 

Onder de naam Dutch Hardware Trading BV zijn wij in 2015 samen met ons moederbedrijf Holland Recycling gestart met de eerste refurbishment activiteiten. De reden? Er wordt nog altijd zeer veel afgeschreven IT hardware gerecycled zonder dat er eerst gekeken wordt of er mogelijkheden zijn voor hergebruik.

 Wij werken met medewerkers die een achterstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Deze betrokken medewerkers worden binnen onze organisatie opgeleid tot refurbishment specialisten. Ieder met zijn of haar eigen taken en verantwoordelijkheden.

Wij betalen de maximale waarde voor afgedankte IT voorraden. Wij kijken altijd of er mogelijkheden zijn om een product een tweede leven te geven. U kunt daarbij denken aan telecom, computers, servers, laptops, printers, harde schijven en beeldschermen. Dutch Hardware Trading werkt voor zorginstellingen, scholen, universiteiten en middelgrote tot grote ondernemingen / multinationals.
Rivierdael Notarissen

Nobel Installatieadvies & ManagementbureauRivierdael Netwerk Notarissen kan u helpen met uiteenlopende notariële en juridische zaken. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, huizenveilingen, bouwprojecten en onroerend goed.

Zo kunt u bij ons terecht indien u een huis koopt of een hypotheek wilt vestigen.

Ook voor de oprichting van een stichting, het oprichten of het notarieel vastleggen van de statuten van uw vereniging, het oprichten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of bij de overname van een bedrijf, zijn wij u graag van dienst.

Daarnaast kunt u ook terecht voor zaken omtrent het familierecht. Zo regelen wij een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden en stellen we samen met u uw testament op. Klik hier om rond te kijken op onze website , of neem contact op met een van onze medewerkers in Venlo, om te zien waar we u nog meer mee van dienst kunnen zijn.

Wij geven advies over alle installaties die zich in een gebouw bevinden. Dat doen we voor nieuwbouw, voor renovaties, bij herbestemming, bij problemen en in alle gevallen wanneer u behoefte heeft aan een gedegen advies van een ervaren installatieadviseur.
We maken daarvoor gebruik van een klein team van gedreven en kundige all-round medewerkers, aangevuld met partners met specifieke kennis of meer capaciteit. Daarin schuilt ook onze kracht; per project wordt een projectteam samengesteld dat van begin tot eind wordt geleid door één adviseur die gebruik kan maken van de kennis, kunde en capaciteit van de medewerkers of partners die op dat moment nodig zijn.
Het ontwerpproces voeren we uit van haalbaarheidsstudie tot en met het bestek, we houden of ondersteunen aanbestedingen, begeleiden de realisatie, assisteren bij de oplevering en zien toe op de nazorg. En als u dat wenst kunnen we ook het onderhoud en beheer in de markt zetten en begeleiden.
Onze competenties hebben betrekking op seriematige woningbouw, industriële gebouwen en utilitaire gebouwen die voor onderwijs, gezondheidszorg, wonen, werken, cultuur en ontspanning gerealiseerd worden. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van duurzame energieconcepten, Legionella-preventie en onderhoud en beheer.


FysioForHealth

Inteira Advies


FysioForHealth staat garant voor een goede fysiotherapeutische behandeling. De behandelingen zijn erop gericht je zo snel mogelijk gezond c.q. fit te maken, terwijl je traint in een gezonde omgeving.

Het is een éénmanspraktijk waar tijd en aandacht voor de cliënt voorop staat.

Je kunt er terecht voor sport gerelateerde klachten, rug en schouderklachten, medical taping en dry needling.

De praktijk is HKZ gecertificeerd en is een Plus praktijk.

  

Het is een goed gevoel als je iets voor elkaar krijgt, een resultaat haalt of doel bereikt. Maar het is nóg mooier om anderen te helpen hún doelen te bereiken. En dat is wat Inteira Advies iedere dag weer doet: ondernemers ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Door te helpen met alles waar die ondernemer zelf niet aan denkt of wil denken. Dit geldt in ons werk, maar bovenal ook voor ons leven. Vandaar de grote verbondenheid van Inteira Advies met de Roparun. Omdat het ons allemaal aangaat. En omdat we daar allemaal over mee kunnen praten. 


Praktijk AquilaZorg voor innerlijke en uiterlijke balans

Bij Praktijk Aquila in Venlo kunt u terecht voor voetbehandelingen en massages.
Je loopt in je leven zonder het zelf door te hebben tweemaal de aarde rond. 
Dat is veel en voeten hebben daardoor aandacht nodig.  Een pedicure behandeling is geen overbodige luxe.
Niet alleen de voeten hebben aandacht nodig … 
Een van de beste cadeaus die je je zelf kunt geven, is een massage. Een massage is niet alleen even lekker tijd voor jezelf, het is ook heerlijk ontspannend en goed voor body & mind. 

Soms is het ook prettig om naar binnen te kijken bij jezelf, vaker is dit als iets niet lekker loopt in je leven. Dat kan door middel van tarotkaarten. Tarot is een beeldtaal, een taal die iedereen kan leren. De kaarten zijn als een geestelijke spiegel, waarin je niet alleen jezelf kunt herkennen, maar ook grondig onderzoeken en bestuderen. 
Het is een goed middel om jezelf en je omgeving beter te begrijpen. 


FourtressFourtress maakt software voor innovatieve technologie. De focus ligt hierbij op het verrijken van levens. Die van onze opdrachtgevers, de maatschappij én onze mensen. Zowel nu als in de toekomst. Wij geloven namelijk dat onze toekomst draait op technologie, maar wordt aangestuurd door mensen.

Onze software oplossingen brengen ideeën tot leven. Wat je jezelf ook voorstelt, waar je ook mee komt, wij kunnen het voor je maken. Van idee naar prototype tot een werkend product.

"If you can imagine it, we can create it.”